Costite de miel in sos de vin

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr broccoli
  • sare
  • 4 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 8 costite de miel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boabe piper verde
  • o cana de vin rosu sec

Mod de preparare

Se curata broccoli, se spala si se desparte in buchetele, care se fierb in apa cu sare 5 min. Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se tin la cald. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca. Se spala costitele si se sterg cu un prosop de hartie. Se prajesc bine in ulei. Se adauga ceapa, usturoiul si boabele de piper verde de la borcan. Se toarna vin rosu si se lasa carnea sa se marineze inauntru 5 min. Costitele se iau din sos si se tin la cald. Sosul se da in fiert si se potriveste de sare. Costitele se asaza pe farfurii impreuna cu sos si broccoli.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate