Intr-o forma rezistenta la cuptor, am pus 2 linguri de untura, cateva feliute de ardei si costitele portionate. Am dres da sare, am acoperit cu folie si am pus la cuptor. Cam dupa jumate de ora, am scos tava, am dat jos folia, am aruncat lichidul din tava. In timpul cat am avut carnea la cuptor, am curatat usturoiul si l-am pisat, am spalat si tocat rosmarinul. Am dat cu usturoi si am presarat rosmarin peste bucatile de carne, apoi am uns cu sos de BBQ deasupra, am pus vinul peste, am dat din nou la cuptor. De data asta nu am mai acoperit.
Din cand in cand mai invarteam bucatile de costita de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca frumos si egal. Intre timp am curatat cartofii si i-am pregatit si pe aia. Cand carnea a fost rumena, am scos din cuptor si am servit langa cartofi copti la cuptor. Cartofii au fost si ei cu usturoi si rosmarin (urmeaza reteta).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii