Copanele de pui cu sunca afumata

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

4 bucati de copane de pui (partea de sus)
1 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper
150g de sunca afumatafeliata
Garnituri:
5-6 cartofi mari
2 lingurite de sare
1 lingurita de piper
2 linguri de unt topit sau ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
1.Incalzeste cuptorul la 200 de grade C.Presara bucatelele de pui cu sare si piper.
2.Infasoara fiecare bucata de pui intr-o felie de sunca.Asaza puiul intr-un vas termo-rezistent,destul de mare ca sa incapa si cartofii.
3.Curata si spala cartofii bine.Usuca-i intr-un seret de bucatarie.Taie-i pe jumatate in lungime si apoi din nou in lungime
4.Asaza bucatelele de cartofi printre copanelele de pui sau pe marginea vasului
5.Unge cartofii cu ulei sa cu unt si presara sare si piper peste ei
6.Asaza vasul in mijlocul cuptorului incins.Lasa puiul si cartofi sa se rumeneasca timp de 45 de minute.

ies cam 4 portii
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Copanele de pui cu sunca afumata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  10.02.2009 10:48:56

BUUUUUUUUUUUUN!

lucia_bp
•  05.02.2009 21:49:08

Buna aceasta mancare !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Copanele de pui cu sunca afumata