1.Incalzeste cuptorul la 200 de grade C.Presara bucatelele de pui cu sare si piper.
2.Infasoara fiecare bucata de pui intr-o felie de sunca.Asaza puiul intr-un vas termo-rezistent,destul de mare ca sa incapa si cartofii.
3.Curata si spala cartofii bine.Usuca-i intr-un seret de bucatarie.Taie-i pe jumatate in lungime si apoi din nou in lungime
4.Asaza bucatelele de cartofi printre copanelele de pui sau pe marginea vasului
5.Unge cartofii cu ulei sa cu unt si presara sare si piper peste ei
6.Asaza vasul in mijlocul cuptorului incins.Lasa puiul si cartofi sa se rumeneasca timp de 45 de minute.
ies cam 4 portii
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii