Copanele de pui cu sunca afumata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de copane de pui (partea de sus)
  • 1 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de piper
  • 150g de sunca afumatafeliata
  • Garnituri:
  • 5-6 cartofi mari
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 2 linguri de unt topit sau ulei

Mod de preparare

1.Incalzeste cuptorul la 200 de grade C.Presara bucatelele de pui cu sare si piper.
2.Infasoara fiecare bucata de pui intr-o felie de sunca.Asaza puiul intr-un vas termo-rezistent,destul de mare ca sa incapa si cartofii.
3.Curata si spala cartofii bine.Usuca-i intr-un seret de bucatarie.Taie-i pe jumatate in lungime si apoi din nou in lungime
4.Asaza bucatelele de cartofi printre copanelele de pui sau pe marginea vasului
5.Unge cartofii cu ulei sa cu unt si presara sare si piper peste ei
6.Asaza vasul in mijlocul cuptorului incins.Lasa puiul si cartofi sa se rumeneasca timp de 45 de minute.

ies cam 4 portii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa