1.Incalzeste cuptorul la 200 de grade C.Presara bucatelele de pui cu sare si piper.
2.Infasoara fiecare bucata de pui intr-o felie de sunca.Asaza puiul intr-un vas termo-rezistent,destul de mare ca sa incapa si cartofii.
3.Curata si spala cartofii bine.Usuca-i intr-un seret de bucatarie.Taie-i pe jumatate in lungime si apoi din nou in lungime
4.Asaza bucatelele de cartofi printre copanelele de pui sau pe marginea vasului
5.Unge cartofii cu ulei sa cu unt si presara sare si piper peste ei
6.Asaza vasul in mijlocul cuptorului incins.Lasa puiul si cartofi sa se rumeneasca timp de 45 de minute.
ies cam 4 portii
Ce poate fi mai gustos, decat un mic dejun sanatos si aspectuos? Cu ajutorul spaghetelor fara gluten, de la Schar, am...
Oua ochiuri, in cuib de spaghete fara glutenO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii