Ciolan de porc rumenit

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

pentru 4 portii:
4 buc ciolan de porc a cate 400-500 gr fiecare
5dl de bere
sare
piper
usturoi
patrunjel
praz

Mod de preparare

Ciolanele se freaca cu sare, piper, mujdei de usturoi, celelalte condimente presarundu-se peste ciolane.
Se da la cuptor incins. Se unge repetat cu bere rumenindu-se crocant timp de doua ore.
Se poate servii cu varza acra sau diverse tipuri de galuste si bineinteles langa o bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciolan de porc rumenit" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan de porc rumenit