Ciolan de porc rumenit

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

pentru 4 portii:
4 buc ciolan de porc a cate 400-500 gr fiecare
5dl de bere
sare
piper
usturoi
patrunjel
praz

Mod de preparare

Ciolanele se freaca cu sare, piper, mujdei de usturoi, celelalte condimente presarundu-se peste ciolane.
Se da la cuptor incins. Se unge repetat cu bere rumenindu-se crocant timp de doua ore.
Se poate servii cu varza acra sau diverse tipuri de galuste si bineinteles langa o bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan de porc rumenit" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan de porc rumenit