Ciolan de porc rumenit

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 4 buc ciolan de porc a cate 400-500 gr fiecare
  • 5dl de bere
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • patrunjel
  • praz

Mod de preparare

Ciolanele se freaca cu sare, piper, mujdei de usturoi, celelalte condimente presarundu-se peste ciolane.
Se da la cuptor incins. Se unge repetat cu bere rumenindu-se crocant timp de doua ore.
Se poate servii cu varza acra sau diverse tipuri de galuste si bineinteles langa o bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici