Piept de pui dezosat il feliem nici prea gros nici foarte subtire. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se da prin faina.
Intr-o tigaie se pune citeva bucatele de unt si citeva linguri de ulei cind sa incalzit untul se pun feliile de piept de pui se lasa aprox. 5 min pe o parte dupa care se intorc pe cealalta parte.
Se scot afara pe un platou si se tin caldute pina facen sosul.
Eu una nu am folosit grasimea care a ramas in tigaie findca mi sa parut putin arsa, asa ca am pus din nou unt si putin ulei in care am pus doua lingurite de faina (eu am pus amidon) si am pus cam 50 mil apa sau daca aveti supa de pui si mai bine.
Am adaugat vinul putina lamie depinde cit de dulce e vinul, si caperele pe care le-am spalat putin.
Se pune carnea inapoi in tigaie si se mai lasa pret de 2-3 min
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraUna din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...
Prajitura TrandafirIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii