Chicken Piccata

Postat pe: 23-11-2014
(0)

Ingrediente

Piept de pui
capere
vin alb
ulei
sare
piper
lamaie

Mod de preparare

Piept de pui dezosat il feliem nici prea gros nici foarte subtire. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se da prin faina.

Intr-o tigaie se pune citeva bucatele de unt si citeva linguri de ulei cind sa incalzit untul se pun feliile de piept de pui se lasa aprox. 5 min pe o parte dupa care se intorc pe cealalta parte.

Se scot afara pe un platou si se tin caldute pina facen sosul.

Eu una nu am folosit grasimea care a ramas in tigaie findca mi sa parut putin arsa, asa ca am pus din nou unt si putin ulei in care am pus doua lingurite de faina (eu am pus amidon) si am pus cam 50 mil apa sau daca aveti supa de pui si mai bine.

Am adaugat vinul putina lamie depinde cit de dulce e vinul, si caperele pe care le-am spalat putin.

Se pune carnea inapoi in tigaie si se mai lasa pret de 2-3 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chicken Piccata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
vin
unt

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chicken Piccata