Piept de pui dezosat il feliem nici prea gros nici foarte subtire. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se da prin faina.
Intr-o tigaie se pune citeva bucatele de unt si citeva linguri de ulei cind sa incalzit untul se pun feliile de piept de pui se lasa aprox. 5 min pe o parte dupa care se intorc pe cealalta parte.
Se scot afara pe un platou si se tin caldute pina facen sosul.
Eu una nu am folosit grasimea care a ramas in tigaie findca mi sa parut putin arsa, asa ca am pus din nou unt si putin ulei in care am pus doua lingurite de faina (eu am pus amidon) si am pus cam 50 mil apa sau daca aveti supa de pui si mai bine.
Am adaugat vinul putina lamie depinde cit de dulce e vinul, si caperele pe care le-am spalat putin.
Se pune carnea inapoi in tigaie si se mai lasa pret de 2-3 min
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii