Punem intr-un vas circa 200 ml ulei, adaugam sarea, piperul, delikatul, usturoiul pasat (sau dat prin razatoarea fina ) si 1/4 lingurita rozmarin. Amestecam toate aceste ingrediente.
Ceafa o portionam in felii cam de grosimea degetului mic. Fiecare felie o crestam putin la suprafata pe ambele parti, apoi o punem in marinata de mai sus. Dupa ce am pus toate feliile de carne, le amestecam cu marinata sa se intrepatrunda, le acoperim cu o farfurie care sa le tina in marinata si dam vasul la rece pentru cel putin 12 ore.
A doua zi scoatem carnea din marinata si o asezam direct pe gratarul incins unde il tinem cateva minute pana se prajeste frumos pe ambele parti. Putem servi cu cartofi copti in jar, stropiti din abundenta cu mujdei de usturoi.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii