Ceafa Marinata la Gratar

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1 kg ceafa porc
5-6 catei usturoi
200 ml ulei
3 linguri sare
1 lingura delikat
2 lingurite piper macinat
1/4 lingurita rozmarin (optional)

Mod de preparare

Punem intr-un vas circa 200 ml ulei, adaugam sarea, piperul, delikatul, usturoiul pasat (sau dat prin razatoarea fina ) si 1/4 lingurita rozmarin. Amestecam toate aceste ingrediente.

Ceafa o portionam in felii cam de grosimea degetului mic. Fiecare felie o crestam putin la suprafata pe ambele parti, apoi o punem in marinata de mai sus. Dupa ce am pus toate feliile de carne, le amestecam cu marinata sa se intrepatrunda, le acoperim cu o farfurie care sa le tina in marinata si dam vasul la rece pentru cel putin 12 ore.

A doua zi scoatem carnea din marinata si o asezam direct pe gratarul incins unde il tinem cateva minute pana se prajeste frumos pe ambele parti. Putem servi cu cartofi copti in jar, stropiti din abundenta cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceafa Marinata la Gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cristyyyi
•  15.09.2010 09:17:54

este o reteta pe care nu am incercat-o inca

dana1234
•  06.06.2010 00:19:46

pare foarte buna!

chira
•  26.05.2010 09:23:37

Esti o gospodina pè cinste!!!

lucia_bp
•  09.06.2009 07:48:56

Ce pofta mi-ai facut !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceafa Marinata la Gratar