Punem intr-un vas circa 200 ml ulei, adaugam sarea, piperul, delikatul, usturoiul pasat (sau dat prin razatoarea fina ) si 1/4 lingurita rozmarin. Amestecam toate aceste ingrediente.
Ceafa o portionam in felii cam de grosimea degetului mic. Fiecare felie o crestam putin la suprafata pe ambele parti, apoi o punem in marinata de mai sus. Dupa ce am pus toate feliile de carne, le amestecam cu marinata sa se intrepatrunda, le acoperim cu o farfurie care sa le tina in marinata si dam vasul la rece pentru cel putin 12 ore.
A doua zi scoatem carnea din marinata si o asezam direct pe gratarul incins unde il tinem cateva minute pana se prajeste frumos pe ambele parti. Putem servi cu cartofi copti in jar, stropiti din abundenta cu mujdei de usturoi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii