Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.
Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii