Ceafa de porc umpluta cu carne

Postat pe: 29-01-2009
(1)

Ingrediente

4 bucati de ceafa de porc groase de un deget
100 g branza Philadelphia(arata ca untulNu stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume)
cateva cepe verzi(dupa gust)
marar proaspat(dupa gust)
ulei pt prajit
sare
Pt garnitura:
4 linguri de iaurt natural
1 radacina de marar
2 cepe verzi
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.
Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceafa de porc umpluta cu carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  29.01.2009 17:21:38

Aici am gresit unul dintre ingrediente.In loc de branza(a se vedea reteta Ceafa de porc umpluta cu branza) se foloseste carne tocata de porc.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceafa de porc umpluta cu carne