Ceafa de porc umpluta cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de ceafa de porc groase de un deget
  • 100 g branza Philadelphia(arata ca untulNu stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume)
  • cateva cepe verzi(dupa gust)
  • marar proaspat(dupa gust)
  • ulei pt prajit
  • sare
  • Pt garnitura:
  • 4 linguri de iaurt natural
  • 1 radacina de marar
  • 2 cepe verzi
  • sare

Mod de preparare

Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.
Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Dulceata de agrise
4
Placinte cu carne
5
Aperitive

Placinte cu carne

Placinte cu carne
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie