Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.
La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge.
Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin.
Pentru ca sa nu iasa umplutura pe timpul prajirii se recomanda ca inainte,carnea sa se umple cu bucatele de paine si sa fiarba.Apoi se scoate painea si se pune umplutura de branza.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii