Ceafa de porc umpluta cu branza

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

4 bucati ceafa de porc
100 g branza Philadelphia(este ca untulNu stiu daca se gaseste in tara sub acelasi nume)
cateva cepe verzi(eu am pus cam trei)
marar proaspat(dupa gust)
sare
ulei pt prajit
Ptgarnitura:
1 radacina de marar
marar proaspat tocat fin
2 cepe verzi
4 linguri de iaurt natural
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.
La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge.
Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin.
Pentru ca sa nu iasa umplutura pe timpul prajirii se recomanda ca inainte,carnea sa se umple cu bucatele de paine si sa fiarba.Apoi se scoate painea si se pune umplutura de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceafa de porc umpluta cu branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceafa de porc umpluta cu branza