Taiati carnea in bucatele, condimentati cu sare, piper, dupa gust si prajiti in putin ulei incins pana devine aurie.
Separat, preparati sosul de ciuperci la plic, conform instructiunilor, apoi amestecati cu ceapa si vinul / apa.
* Daca folositi ciuperci proaspete, curatati, feliati si caliti in putin ulei, pana sunt facute. Adaugati faina, omogenizati, turnati vinul si apa si lasati la foc mic, amestecand mereu pana ce sosul se leaga. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Pasati. Eu am preferat sa las in sos cubulete de ciuperci. Amestecati supa crema de ciuperci cu ceapa si vinul / apa, formand un sos.
Asezati bucatelele de carne prajita in strat, intr-un vas termorezistent si turnati sosul (acesta ar trebui sa acopere carnea).
Presarati deasupra maslinele desarate si scurse.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 60 min, la 190- 200 grade sau pana ce carnea este facuta, frumos rumenita si sosul aproape scazut.
Serviti simplu sau alaturand o garnitura de orez / cartofi sau legume coapte / fierte.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii