ceafa de porc cu sos de cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

500 g ceafa de porc
250 ml de smantana
100 g cascaval
2-3 fire patrunjel verde
ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Carnea se taie in felii,se presara cu sare si piper si se lasa putin sa stea ,ca sa se patrunda cu arome,dupa care se prajeste in ulei incins.Cand este gata,se aseaza intr-un vas si se mentine calda.
Cascavalul se trece pe razatoare,se amesteca pe urma usor cu smantana,se potriveste de sare si piper si se toarna sosul intr-o tigaie cu putin ulei.Se pune pe foc si se amesteca incontinuu,pana la omogenizare,apoi se toarna sosul peste ceafa prajita si se presara patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara ceafa de porc cu sos de cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  06.11.2009 23:06:13

Mereu am facut si cu ulei si nu este deloc asa.Dar fiecare cu parerea lui.
What can i say?

lernoc_38
•  10.10.2009 19:27:54

daca mai pui ulei in tigaie si apoi smantina si cascavalul
se face prea multa grasime
incearca fara ulei si ai sa vezi cai mai buna
smantina se topeste foarte bine la foc mic
incearca

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei ceafa de porc cu sos de cascaval