Carnea se taie in felii,se presara cu sare si piper si se lasa putin sa stea ,ca sa se patrunda cu arome,dupa care se prajeste in ulei incins.Cand este gata,se aseaza intr-un vas si se mentine calda.
Cascavalul se trece pe razatoare,se amesteca pe urma usor cu smantana,se potriveste de sare si piper si se toarna sosul intr-o tigaie cu putin ulei.Se pune pe foc si se amesteca incontinuu,pana la omogenizare,apoi se toarna sosul peste ceafa prajita si se presara patrunjel tocat fin.
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii