Am taiat carnea de porc,intre timp am prajit ceapa ,taiata intr-un vas impreuna cu putin ulei masline.
Cand s-a calit ceapa am adaugat carnita si 2 linguri de otet si am lasat-o sa fiarba la foc mic (inabusita).
Dupa cam o ora carnea e aproape facuta ,am adaugat un amestec din usturoi , patrunjel , ardei iute si maghiran.
Intre timp am facut si o salata de sfecla rosie , am razalit 4 sfecle coapte si le-am amestecat cu putin zahar, hrean, chimin.
Am servit cu pireu si castraveti murati si bineinteles salata de sfecla rosie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii