Am taiat carnea de porc,intre timp am prajit ceapa ,taiata intr-un vas impreuna cu putin ulei masline.
Cand s-a calit ceapa am adaugat carnita si 2 linguri de otet si am lasat-o sa fiarba la foc mic (inabusita).
Dupa cam o ora carnea e aproape facuta ,am adaugat un amestec din usturoi , patrunjel , ardei iute si maghiran.
Intre timp am facut si o salata de sfecla rosie , am razalit 4 sfecle coapte si le-am amestecat cu putin zahar, hrean, chimin.
Am servit cu pireu si castraveti murati si bineinteles salata de sfecla rosie.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii