- am curatat cartofi pt. pireu si in timp ce fierbeau am taiat carnea de porc bucatele mici, le-am acoperit cu faina, sare si piper (cu ajutorul unei pungi) dupa care le-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si 2-3 catei de usturoi.
- dupa ce s-au prajit bine pe toate partile le-am stropit cu o jumate de pahar de vin alb si cu 3-4 linguri de salsa de soia
- am lasat sa se stranga nitel sosul (cam 5 minute) si am servit cu pireu de cartofi si dulceata de ardei iute
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii