Ingrediente
● Avem nevoie de : |
● 1-1,5 kg carnati de porc,proaspeti |
● 1-2 linguri untura(40-50 g) |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Pentru a fi bine patrunsi,iar frigerea sa se faca complet,se pun carnatii intr-o craticioara si se toarna peste ei apa rece.
Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min.
Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos.
Sunt gata in aproximativ 15 min.
Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava.
Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati de porc proaspeti,prajiti" nu uita sa ii faci un review.
Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min.
Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos.
Sunt gata in aproximativ 15 min.
Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava.
Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati de porc proaspeti,prajiti" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
rentzo
• 08.09.2009 13:31:52
Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 24.02.2010 22:55:01
doamne, cum arata!