Pentru a fi bine patrunsi,iar frigerea sa se faca complet,se pun carnatii intr-o craticioara si se toarna peste ei apa rece.
Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min.
Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos.
Sunt gata in aproximativ 15 min.
Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava.
Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii