Carnea se taie cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul se taie si el felii si se calesc pe 4 linguri de ulei. Se adauga si carnea si se prajeste pana albeste.
Se sareaza, pipereaza, (dupa gust) se pune si o lingurita moca de boia si maghiran cca. 1/4 lingurita, se toarna peste, cana de supa si se acopera cu un capac lasand sa se inmoaie carnea.
Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete si se prajesc in ulei fiebinte.
Cand carnea s-a inmuiat se lasa pe foc pana zeama se evapora si se prajeste inca un pic pe ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt, sau cu patrunjel verde tocat.
Se serveste neaparat cu muraturi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii