Am amestecat condimentele si am presarat si pe o parte si pe alta a coastelor. Apoi am infasurat in folie de aluminiu si am pus in afumatoare vreo 3 ore in total. Le-am intors pe partea cealalta dupa 1,5 ore.
Dupa 3 ore am scos folia si am pus lemnul de afumat si le-am lasat descoperite inca 30 de minute sa primeasca gust de fum. Deci le-am lasat in afumatoare in total 3,5 ore.
Cand le fac pe indelete le condimentez si le las peste noapte infasurate in folie la frigider.
Se pot servi cu cartofi prajiti, taranesti, salata de cartofi, salata de varza, si se poate pune sos barbeque (dulceag).
Sursa foto: pixabay
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii