Aripioare de pui pane

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 kg aripioare de pui
1 plic de condiment pentru pui
2 oua
1 ceasca de faina alba
1 ceasca de malai
1 ceasca de pesmet
1 lingurita de sare

Mod de preparare

Se taie aripioarele in cate doua bucati, se pun intr-un bol si ce condimenteaza. Se dau prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare. Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o farfurie pe care s-a pus un servetel de hartie, gros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aripioare de pui pane" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danutyica
•  25.11.2011 16:24:03

ma ajuta si pe mine cineva! faina ,malaiul,si pesmetul se pun acelasi castrom sau separat va multumesc

adyna_2k6
•  25.11.2009 13:20:51

sunt super am facut si eu de multe ori...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aripioare de pui pane