Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina rapida. Iata o reteta simpla si delicioasa:
Spalati bine ficateii de pui sub apa rece si curatati-i de eventualele pielite sau cheaguri de sange. Scurgeti-i bine de apa si tamponati-i cu un prosop de hartie. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati ceapa taiata julien si caliti-o pana devine aurie si moale, aproximativ 7-10 minute. Adaugati usturoiul tocat si caliti inca 1-2 minute, avand grija sa nu ardeti usturoiul. Adaugati ficateii de pui in tigaie si gatiti-i la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand sunt bine facuti, aproximativ 10-15 minute.
Ficateii trebuie sa fie fermi la atingere si fara urme de sange in interior. Daca doriti ca preparatul sa fie mai suculent, adaugati supa de pui sau apa in tigaie si lasati sa fiarba la foc mic pentru cateva minute. Potriviti de sare si piper dupa gust. Adaugati patrunjelul tocat si amestecati bine pentru a distribui aromele uniform. Serviti ficateii de pui cu ceapa si patrunjel calzi, alaturi de o garnitura de piure de cartofi, orez sau paine proaspata.
Daca v-a placut reteta noastra, atunci va invitam sa incercati si altele din colectia noastra: ficatei cu legume si piure de cartofi, ficatei de pui inveliti in bacon sau ficatei trasi la tigaie cu ierburi aromate si coniac, cu garnitura de cartofi natur
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii