Se pregateste crema intii prima crema:
1) 240 unt moale + 4 linguri zahar + cacao (eu am pus cioco topita) se freaca spuma
apoi cea de-a doua
2) 4 oua intregi se freaca cu mixerul pe aburi cu 4 linguri de zahar... se umfla spuma...
Lasi putin sa se raceasca si amesteci 1) cu 2)
Adaugi portocalele +visinele scurse de zeama + nuci marunte (eu n-am avut si deci n-am pus).
Blatul:
100 gr cioco topita +80 gr unt +80 zahar +2 galbenuse (pui primul si amesteci si pe urma il pui si pe urmatorul) + 1 lingura faina+ 2 albuse spuma.
Coci in forma de tort...
Nu tb sa iasa inalt (al meu avea 1 deget grosime).
Blatul asta eu l-am adaptat dupa reteta de Joffre.
Peste blatul racit se aseaza crema rece, se niveleaza frumos si se mai las ala racit in congelator pina facem glazura.
Se toarna glazura la temperatura camerei peste tort si se lasa la rece.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii