Untul se topeste si se amesteca cu 200 g zahar, faina, praful de copt, sarea, 1 ou. Se obtine o coca sfarimicioasa ca de placinta. Jumatate se pune in folie si se lasa in frigider la rece, cealalta jumatate de coca se intinde intr-o forma de tort tapetata. Se coace circa 20 de minute in cuptorul incins la 200 de grade celsius.
Ciresele din compot se scurg si se sterg cu o hirtie absorbanta. Cele 5 oua se freaca cu 225 g de zahar, spuma. Se adauga brinza dulce, mascarpone, praful de budinca. Crema se toarna peste blatul racit, se adauga ciresele, iar cealalta jumatate de coca din frigider se faimiteaza pe deasuprea cremei si a cireselor. Se pune la cuptorul incins la 170 de grade celsius, circa 1 si 1/4 ore, eventual se acopera cu o folie daca se coace prea repede pe deasupra.
Smintina se incalzeste cu ciocolata si se stropeste suprafata tortului. Se lasa la rece in frigider. Dupa preferinta se poate pudra cu cacao.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii