Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat de foietaj si se lasa deoparte.
Se bat bine ouale cu un praf de sare, zahar, zahar vanilat, la final se adauga iaurtul, coaja de lamaie si se rastoarna in tava.
Se pun deasupra fructele si la cuptor va sta 45 min la foc mic.
Dupa ce s-a racit bine, se scoate cu atentie pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO prajitura frantuzeasca deosebit de delicioasa, de data aceasta cu Amaretto pentru un gust fin, minunat!
Moelleux au chocolatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii