Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat de foietaj si se lasa deoparte.
Se bat bine ouale cu un praf de sare, zahar, zahar vanilat, la final se adauga iaurtul, coaja de lamaie si se rastoarna in tava.
Se pun deasupra fructele si la cuptor va sta 45 min la foc mic.
Dupa ce s-a racit bine, se scoate cu atentie pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii