Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat de foietaj si se lasa deoparte.
Se bat bine ouale cu un praf de sare, zahar, zahar vanilat, la final se adauga iaurtul, coaja de lamaie si se rastoarna in tava.
Se pun deasupra fructele si la cuptor va sta 45 min la foc mic.
Dupa ce s-a racit bine, se scoate cu atentie pe un platou, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii