Cele 250 gr rama se freaca bine cu 350 gr zahar si apoi se adauga treptat ouale intregi amestecandu-se bine pana se omogenizeaza. Adaugam coaja rasa de la 1 lamaie, esenta de rom si treptat adaugam faina si praful de copt. Obtinem un aluat mai consistent . Compozitia astfel obtinuta ,se imparte in mod egal si in una din parti punem 4 linguri cacao. Astfel obtinem 2 compozitii una alba si una neagra.
Cu lingura se ia din compozitii gramajoare si se aseaza in tava o gramajoara neagra urmata de una alba. Se da la cuptor si obtinem o prajitura sub forma tablei de sah.
Se scoate dupa ce e copta se lasa un pic la racit si se poate pudra cu zahar praf sau cine doreste poate sa puna deasupra un strat de frisca .
Se prepara foarte usor si este delicioasa.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii