Raioasa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • faina cat cuprinde
  • 1 cana de untura (250ml)
  • 1 cana zahar (250g)
  • un varf de cutit de bicarbonat stins in otet
  • esente dupa gust
  • 300 g dulceata de visine (pt umplutura)

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, untura si cu bicarbonatul stins pana se dizolva zaharul. Faina se adauga treptat pana devine o coca suficient de groasa cat sa se poata intinde si rula. Din coca rezultata se opreste cca o cana pt ornat. Restul de coca se intinde intr-o tava unsa in prelabil cu ulei. Dulceata se adauga uniform peste coca. Coca pastrata se da prin razatoarea cea mare deasupra dulcetei.

Se baga la cuptor pt 45 min la foc potirvit (nici prea tare, nici prea mic). Se mai intoarce la cca 15-20 minute.

Dupa ce se scoate din cuptor se tapeteaza cu zahar pudra si se taie in romburi.
Se serveste rece alaturi de o cana de ceai cald.
! ! ! POFTA BUNA! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)