Raioasa

Postat pe: 31-07-2009
(0)

Ingrediente

4 oua
faina cat cuprinde
1 cana de untura (250ml)
1 cana zahar (250g)
un varf de cutit de bicarbonat stins in otet
esente dupa gust
300 g dulceata de visine (pt umplutura)

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, untura si cu bicarbonatul stins pana se dizolva zaharul. Faina se adauga treptat pana devine o coca suficient de groasa cat sa se poata intinde si rula. Din coca rezultata se opreste cca o cana pt ornat. Restul de coca se intinde intr-o tava unsa in prelabil cu ulei. Dulceata se adauga uniform peste coca. Coca pastrata se da prin razatoarea cea mare deasupra dulcetei.

Se baga la cuptor pt 45 min la foc potirvit (nici prea tare, nici prea mic). Se mai intoarce la cca 15-20 minute.

Dupa ce se scoate din cuptor se tapeteaza cu zahar pudra si se taie in romburi.
Se serveste rece alaturi de o cana de ceai cald.
! ! ! POFTA BUNA! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Raioasa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Raioasa