1 Se amesteca toate ingredientele, se obtine un aluat pufos, din care intindem 5 foi, pe care le coacem pe fund de tava unsa si infainata.
2. Se prepara crema: se amesteca faina cu zaharul si laptele, se pune la fiert si cand capata consistenta unei smantani groase, se ia de pe foc, se adauga untul sau margarina, vanilia, se amesteca bine si se umplu foile. Se lasa la rece pana a doua zi cand se imbraca in ciocolata.
3. Pentru glazura se amesteca toate ingredientele, mai putin untul, se fierbe si cand incepe sa se ingroase se adauga untul, se lasa pana se topeste, apoi se ia de pe foc. Se racoreste cca. 3 minute si se acopera prajitura. Pofta Buna! ! !
Se taie cuburi sau ca napolitanele.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii