Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.
Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.
La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.
Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.
Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii