Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.
Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.
La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.
Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.
Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii