Prajitura cu Visine (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua
  • -12 linguri zahar
  • -12 linguri ulei
  • -12 linguri faina
  • -12 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • -cirese/visine

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul si se freaca pana se topeste. Apoi, se pun, pe rand, galbenusurile, laptele si uleiul.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la sfarsit. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun cirese/visine fara sambure.

Se coace la foc potrivit; se pudreaza si se taie cubulete.

Se poate pudra si cu nuca de cocos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa