Prajitura cu Visine (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua
  • -12 linguri zahar
  • -12 linguri ulei
  • -12 linguri faina
  • -12 linguri lapte
  • -1 praf de copt
  • -cirese/visine

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul si se freaca pana se topeste. Apoi, se pun, pe rand, galbenusurile, laptele si uleiul.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la sfarsit. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun cirese/visine fara sambure.

Se coace la foc potrivit; se pudreaza si se taie cubulete.

Se poate pudra si cu nuca de cocos

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune