Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul si se continua baterea pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga 1/2 din cantitatea de lapte, se omogenizeaza apoi se cerne jumatate din faina care a fost amestecata cu praful de copt, dupa care se pune si restul de lapte si cealalta parte de faina.
Compozitia omogenizata bine se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra ciresele si visinile desamburite (pot fi folosite si alte fructe) si se coace la foc potrivit.
Se serveste rece pudrata cu zahar.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii