Spalam bine ciresele, indepartam coditele si le scoatem samburii.
Ouale, de la temperatura camerei, le separam.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele.
Faina o amestecam cu praful de copt si le incorporam treptat.
Punem extractul de vanilie, apoi albusurile si amestecam usor cu o paleta, de jos in sus.
Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt (dimensiunea tavii: 24x37).
Turnam compozitia, o nivelam, iar deasupra punem ciresele.
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos.
Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca si servim.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii