-amestecam 1 minut faina, laptele, zaharul cu mixerul iar apoi punem pe foc si amestecam cu lingura de lemn pana se ingroasa. Se lasa la racit. Margarina trebuie sa fie la temp. camere.
Cand crema s-a racit se incorporeaza crema in margarina(eu am pus cubul intreg de rama in crema si am amestecat cu mixerul si a fost ok)
Asamblare:
-foaia maro, crema, blat galben, crema, foaia maro, zahar pudra
Eu am facut asa: am pus glazura de ciocolata peste foaia maro, deoarece i s-a parut cam tare foaia maro. Peste am picurat cioco alba topita.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosEste facut dupa reteta cofetariei Capsa, cu mici modificari, evident. Este tortul joffre pe care il mancam in...
Desert tort Maresal JoffreCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii