Se desface drojdia in laptele caldut, se toarna peste faina, se adauga zaharul, oul, sarea si ulei cate putin pana se desprinde aluatul de pe mana si se poate framanta. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se imparte aluatul in doua tavi, se pun jumatati de prune, se presara zahar amestecat cu scortisoara.
Se coace 20 de minute, se scoate si se pudreaza cu zahar cand s-a racit.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 11:17 Cit ulei se foloseste?
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:38 De ce nu dati reteta asa cum trebuie? Cantitatea de ulei nu este trecuta, ce marime au taviile si ce grosime, macar aproximativ trebuie sa aiba foile de aluat cind le intindem??
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:40 La ce temperatura se coc?