Se desface drojdia in laptele caldut, se toarna peste faina, se adauga zaharul, oul, sarea si ulei cate putin pana se desprinde aluatul de pe mana si se poate framanta. Se lasa 1 ora la dospit, apoi se imparte aluatul in doua tavi, se pun jumatati de prune, se presara zahar amestecat cu scortisoara.
Se coace 20 de minute, se scoate si se pudreaza cu zahar cand s-a racit.
Ciorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 11:17 Cit ulei se foloseste?
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:38 De ce nu dati reteta asa cum trebuie? Cantitatea de ulei nu este trecuta, ce marime au taviile si ce grosime, macar aproximativ trebuie sa aiba foile de aluat cind le intindem??
Georgeta Popa • 14 Septembrie 2023, 15:40 La ce temperatura se coc?