Faceti un aluat din faina, 1 ou, 25 g drojdie, sare, 2 linguri de zahar si apa si il framantati cam 15-20 minute, dupa care il lasati la dospit aproximativ 1 ora si jumatate sau pana cand creste si devine pufos.
Intre timp pregatiti o compozitie din branza, 4 oua, 4-5 linguri de zahar, un praf de sare si o amestecai bine cu o furculita.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartiti in trei: din doua parti intindeti cate o foaie de 2 cm grosime, pe prima o asezati in tava de cuptor unsa cu ulei. Peste aceasta foaie de aluat puneti jumatate din compozitia de branza si o acoperiti cu cealalta foaie de aluat.
Cu cea de a treia parte de aluat, rulati trei bucati pe care sa le impletiti pentru a da forma crucii de pe pasca. Opriti putin aluat pentru cateva mingiute cu care sa ornati marginile.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii