Faceti un aluat din faina, 1 ou, 25 g drojdie, sare, 2 linguri de zahar si apa si il framantati cam 15-20 minute, dupa care il lasati la dospit aproximativ 1 ora si jumatate sau pana cand creste si devine pufos.
Intre timp pregatiti o compozitie din branza, 4 oua, 4-5 linguri de zahar, un praf de sare si o amestecai bine cu o furculita.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartiti in trei: din doua parti intindeti cate o foaie de 2 cm grosime, pe prima o asezati in tava de cuptor unsa cu ulei. Peste aceasta foaie de aluat puneti jumatate din compozitia de branza si o acoperiti cu cealalta foaie de aluat.
Cu cea de a treia parte de aluat, rulati trei bucati pe care sa le impletiti pentru a da forma crucii de pe pasca. Opriti putin aluat pentru cateva mingiute cu care sa ornati marginile.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii