Amestecam untul moale cu zaharul pudra, adaugam galbenusul pana obtinem o masa omogena. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in masa de unt. Se formeaza o mingiuta de aluat care se aseaza pe film alimentar si se da la rece.
Dupa cam 1ora de frigider, scoatem aluatul, il intindem pe un plan fainat si taiem cercuri cu ajutorul unei forme sau a unui pahar.
Asezam umplutura dorita si inchidem aluatul in 3 colturi, dand forma unei urechiuse, ungem cu ou. Coacem la 200°c pana se rumenesc. (la aer pulsat cam 15 minute). Lasam sa se racoreasca in tava si servim. Pofta buna!
*Eu am folosit dulceata de piersici cu condimente si migdale macinate.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii