Zaharul, cacaoua si laptele se pun toate pe foc intr-o cratita maricica (in ea vom pune si restul ingredientelor), si se mesteca pana la dizolvarea zaharului, dupa care se pune margarina. Se opreste o ceasca pt glazura.
Dupa ce s-a racit, se pun pe rand galbenusurile, nuca, albusurile spuma, bicarbonatul dizolvat in otet, faina. Puneti esenta daca vreti.
Se pune la copt ( se coace f repede), dupa coacere, racire si taiere, se pune glazura.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii