Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare. Galbenusurile se freaca cu xilitolul, pana se face ca si o crema, se adauga iaurtul si se amesteca bine.
Se adauga taratele de ovaz, de grau si cele de psyllium si se amesteca cu mixerul pana la omogenizare. Se adauga amidonul si cacao si se amesteca foarte bine. Se adauga la compozitia de galbenusuri albusurile batute spuma si se amesteca cu o lingura amestecand de sus in jos cu grija sa nu se lase albusul.
Se toarna aluatul astfel obtinut intr-o tava de silicon si deasupra se pun ciresele spalate si curatate de samburi si se da la cuptor la foc mediu circa 40 de minute, se face testul cu scobitoarea. Cand este gata se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se taie si se serveste.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii