Negresa Dietetica cu Cirese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa Dietetica cu Cirese

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr cirese
  • 3 lg xilitol
  • 3 lg tarate de ovaz
  • 2 lg tarate de grau
  • 2 lg tarate de psyllium
  • 1 lg cacao
  • 1 lg amidon
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 140 gr iaurt degresat

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare. Galbenusurile se freaca cu xilitolul, pana se face ca si o crema, se adauga iaurtul si se amesteca bine.

Se adauga taratele de ovaz, de grau si cele de psyllium si se amesteca cu mixerul pana la omogenizare. Se adauga amidonul si cacao si se amesteca foarte bine. Se adauga la compozitia de galbenusuri albusurile batute spuma si se amesteca cu o lingura amestecand de sus in jos cu grija sa nu se lase albusul.

Se toarna aluatul astfel obtinut intr-o tava de silicon si deasupra se pun ciresele spalate si curatate de samburi si se da la cuptor la foc mediu circa 40 de minute, se face testul cu scobitoarea. Cand este gata se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se taie si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Rulada de Biscuiti (de Post)
2
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Melci cu unt reteta turceasca
Bucataras.RO

Melci cu unt reteta turceasca

Voua va plac pufoseniile? Se topesc in gura de fragede aceste bunatati din aluat, dar si ce aluat, unul fantastic si nu...

Melci cu unt reteta turceasca
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola