Se da in clocot apa cu untul si un pic de sare. Se toarna fierbinte peste faina. Se amesteca bine si se lasa la racit. Apoi se framanta bine aluatul si se formeaza niste bile unde punem prunele. Se pun in apa clocotita si se fierb ~5 min. Se scot in strecurator si se tavalesc in pesmet prajit amestecat cu zahar.
De regula gombotii se fac cu cartofi fierti in compozitia de aluat. Acest aluat, fara cartofi, este la fel de bun si a doua zi, nu se intareste.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEu cand gasesc in piata fructe aromate si proaspete, de sezon, nu ma pot abtine sa nu iau o cantitate mai mare. Imi place...
Desert prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii