Se cerne faina. Se inmoaie drojdia cu o lingura de lapte (caldut) si 1/2 lingurita zahar, apoi se lasa sa creasca la cald.
Zaharul si zaharul vanilat se dizolva in lapte caldut.
Faina se amesteca cu laptele, drojdia (crescuta), ouale batute cu un praf de sare, smantana si untul inmuiat. Aluatul se framanta si se lasa o jumatate de ora la cald, la dospit.
Se mai framanta o data, apoi se intinde o foaie din care se fac rondele. Crema de ciocolata se pune intre doua bucati de aluat, avand grija sa fie bine lipite. Se mai lasa 15 min. la dospit si se prajesc in ulei incins, la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahar pudra.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii