Gogosi `Aruncate`

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Faina 500 gr
3 oua
o lingura zahar
un praf vanilie
coaja de la o lamaie
25 gr drojdie bere proaspata
branza dulce 250 gr sau telemea
apa minerala o cana
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune faina in castron, se adauga ouale, coaja de lamaie, branza, vanilia si apa minerala. Drojdia se dizolva cu putina apa calduta si se pune la dospit.

Se amesteca toate ingredientele pana aluatul devine vascos. Aluatul trebuie sa aiba consistenta moale astfel incat sa poata fi turnat cu lingura in tigaie. Daca aluatul este tare mai adaugati apa putin cate putin. La sfarsit se adauga drojdia in aluat si se pune la dospit 40 de minute sau o ora.

Se pune uleiul la incins si se pun gogosile in tigaie cu lingura.
Se pudreaza cu zahar si se servesc calde sau reci.
Se servesc pudrate cu zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosi `Aruncate`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

asa
•  25.11.2008 14:52:19

Sunt usor de facut si bune rau de tot!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosi `Aruncate`