Se pune faina in castron, se adauga ouale, coaja de lamaie, branza, vanilia si apa minerala. Drojdia se dizolva cu putina apa calduta si se pune la dospit.
Se amesteca toate ingredientele pana aluatul devine vascos. Aluatul trebuie sa aiba consistenta moale astfel incat sa poata fi turnat cu lingura in tigaie. Daca aluatul este tare mai adaugati apa putin cate putin. La sfarsit se adauga drojdia in aluat si se pune la dospit 40 de minute sau o ora.
Se pune uleiul la incins si se pun gogosile in tigaie cu lingura.
Se pudreaza cu zahar si se servesc calde sau reci.
Se servesc pudrate cu zahar
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii