Crema de Zahar Ars III

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

5 oua
esenta de rom (o lingurita de cafea) 12 linguri de zahar
1 l de lapte
1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Se separa galbenusul de albus, se bat albusurile cu 6 linguri de zahar pana se fac spuma, se adauga esenta de rom. Galbenusurile se bat cu 250 ml de lapte pana devin si ele o spuma. Intr-un bol mai mare de 3 l se amesteca albusul cu galbenusul, se adauga restul de lapte si zaharul vanilat.

Restul de zahar se pune pe foc mic pana se caramelizeaza. Se da cratita dupa foc si se adauga compozita din bol, se amesteca putin pt a omogeniza zaharul dupa care se introduce la cuptor pt 40 min la foc mic.
A nu se amesteca pana la final. Se serveste rasturnata pe un platou (vas) yena, rece.

! ! ! pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema de Zahar Ars III" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  05.08.2009 11:15:44

intr-adevar ai niste retete foarte faine, daca ar fi completate cu poze ar fi foarte bine

mire74
•  03.07.2009 20:03:41

poze...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de Zahar Ars III