Facem aluatul de clatite si le pregatim intr o tigaie antiaderenta, modul ideal - fara ulei. Intre timp preparam si crema de branza. Amestecam toate ingredientele bine si lasam deoparte . . .
De indata ce am terminat clatitele, le umplem cu aceasta crema de branza si le pudram usor cu zahar vanilat.
De indata ce am terminat clatitele, le umplem cu aceasta crema de branza si le pudram usor cu zahar vanilat. Aceasta este varianta favorita . . . si mai sanatoasa . . . decat ciocolata,
dulceata sau alte feluri de gem.
Se mai pot servi cu frisca, gem, dulceata si ciocolata.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii