Bateti frisca apoi puneti-o in frigider. Puneti untul, laptele, zaharul, sarea si extractul de vanilie intr-o cratita mica si incalziti la foc mic pana cand untul s-a topit. Intr-un blender puneti faina, ouale si amestecul din cratita.
Pulsati pana cand sunt toate bine inglobate. Incalziti o tigaie mica (cu diametru de 11 sau 12 cm; pentru clatite mici) apoi puneti un strat subtire de aluat distribuid acesta uniform. Depinde de tigaie si densitatea flacarei tineti aproximativ 1-2 minute (sau dupa plac) apoi inturnati-le pe cealalta parte.
Dupa ce sunt gata atunci calde ungeti cu nutella dupa plac, aranjati pe jumatate felii de banane si mango. Aduceti cealalta parte deasupra apoi impaturiti si aceasta astfel obtinand un triunghi. Serviti cu frisca deasupra.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaGogoșarii și conopida la oțet sunt apreciati pentru gustul lor bogat si acrisor, care poate fi savurat atat ca o gustare...
Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reciCu ingredientele pe care le aveam în casă m-am gândit să fac un chec aperitiv și m-am inspirat dintr-o...
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemeaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii