Se fierbe laptele impreuna cu 50 g zahar si vanilia, se lasa sa se raceasca si se taie peste cornurile taiate felii subtiri. Merele se curata, se dau pe razatoare si se calesc in unt. Se adauga 150 g zahar si 50 g gris. Se unge o tigaie cu unt, se pudreaza cu pesmet, se asaza feliile de cornuri si stafidele, iar pe deasupra se toarna galbenusurile de ou, care au fost amestecate cu 50 g zahar, coaja de lamaie rasa si restul de lapte. Se da tava la cuptor timp de 30 min., se scoate vasul din cuptor, se asaza deasupra merele. Albusurile se bat bine cu restul de 50 g zahar, se toarna albusurile peste mere, se netezeste suprafata si se da vasul la cuptor pentru gratinare.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii