Acest desert de vară e unul sănătos și extrem de ușor de realizat.
Încingem cuptorul la 160 de grade Celsius.
Amestecăm într-un recipient toate ingredientele, exceptând fructele.
Într-o formă rotundă cu diametrul de 23 cm, a mea a mai avut 2 cm în plus, așezăm jumătate din fructe, aluatul rezultat și apoi cealaltă jumătate.
Coacem circa 50 minute.
O pudram cu zahăr pudră și o servim preferabil călduță, dar e bună și rece.
Poftă bună!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii