Se pun la bain-marie ciocolata şi untul. Se lasă să se topească complet.
Ouăle se mixează cu zahărul şi esenţa de vanilie până se obţine o compoziţie cremoasă.
Peste compoziţia de ouă se toarnă ciocolata topită cu untul şi se mixează în continuare la viteză mică. Se adaugă făina cernută şi se omogenizează bine compoziţia.
Se toarnă totul în tava tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra, din loc în loc, se pun cu linguriţa grămăjoare de unt de arahide.
Se dă tava la cuptor la foc potrivit, până face crustă deasupra (25 – 30 de minute). În interior trebuie să rămână uşor umedă.
Se porţionează când s-a răcit complet.
Poftă bună!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii