Topim cele 240 g ciocolata neagra cu 160 g unt. Lasam sa se raceasca.
Mixam ouale cu cele 200 g zahar si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Peste oua adaugam doua pliculete de ness, apoi ciocolata topita si mixam bine.
Adaugam si faina si nucile maruntite. Amestecam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se desprind marginile, iar deasupra se formeaza o crusta subtire. Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.
Pentru crema mixam mascarponele cu untul, pliculetul de ness si zaharul pudra. Eu le-am pus pe toate intr-un vas si le-am mixat.
Distribuim crema peste prajitura si ornam cu ciocolata topita cu untul.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii