Zacusca cu Vinete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 5 kg vinete
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg morcov
  • 3 kg rosii
  • sare
  • aproximativ 2 litri ulei
  • oregano
  • cayena

Mod de preparare

Coacem ardei, gogosari, capia si vinetele. Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat. Curatim ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.

Cand ceapa si morcovul sau inmuiat adaugam vanata, si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardei.

Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie, sarea, oregano si cayena dupa gust. cand deja incepe sa uleiul sa se ridice . . . incepem sa punem zacusca la borcane . . .


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa