Zacusca cu Gogosari

Postat pe: 17-09-2016
(0)

Ingrediente

5 kg vinete
3 kg gogosari
2 kg ceapa
750 ml ulei
sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Gogosarii si ceapa se curata si se spala in apa rece. Se toaca apoi marunt.

Vinetele (spalate in prealabil) se coc uniform, pe tava de aragaz. Se curata de coaja si se aseaza intr-o sita pentru a se scurge de sucul continut, dupa care se toaca foarte bine.

Intr-o cratita mare (am avut una de aluminiu) se caleste ceapa in cei 750 ml de ulei. Cand devine translucida aduagam gogosarii tocati, ii fierbem la un loc cu ceapa cam 15-20 de minute, dupa care adaugam si vinetele.

Saram dupa gust si fierbem zacusca pana scade sucul format. o punem apoi, fierbinte, in borcane bine spalate. Le strangem capacele si le asezam in cuptorul incins pentru 30 de minute aproximativ.

Se depoziteaza intr-un loc racoros, umbrit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zacusca cu Gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zacusca cu Gogosari