Zacusca cu Ciuperci

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

jumatate kg ciuperci champignon
ulei de masline 3-4 linguri
ulei de floarea soarelui
sare
pasta de ardei 150 gr
4 vinete viola
jumatate kg rosii
150 ml suc de rosii
un pic de ardei iute
3-4 cepe
2 morcovi mari

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata felii peste care adaugam morcovul, se lasa sa se caleasca bine morcovul cu ceapa, adaugam ciupercile, dupa adaugam vinetele, pasta de ardei, rosiile si sucul de rosii. Fiecare ingredient se caleste bine dupa ce-l adaugam.

Se lasa sa fiarba bine la foc mic, condimentam de sare si la urma punem uleiul de masline si ardeiul iute (daca va place).

Cand uleiul iese la suprafata si e scazuta zacusca e gata.
O punem la borcane si sterilizam.

Dupa ce am pus in borcane zacusca, am acoperit bine borcanele cu un prosop mai mare si le-am lasat asa pana s-au racit.

Daca aveti masline puteti pune cateva in zacusca ii da un gust foarte bun (eu nu am avut).
Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zacusca cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alamaru
•  07.10.2010 16:29:34

fetelor eu cautam defapt zacusca de bureti care stie cum se face dar in cantitati mari .........adica ma refer din 10 kg de bureti1 help

stefy
•  05.11.2008 16:07:22

VA MULTUMESC FETELOR,DEJA S-A TERMINAT SI CRED CA O SA MAI FAC O TURA DE BUNA CE E!

mereuta_viorica
•  04.11.2008 21:56:31

e super

Danieluta
•  01.11.2008 00:26:53

Stefy arata f.f. bine zacusca ta cu ciuperci,Felicitari!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zacusca cu Ciuperci