Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)

Postat pe: 22-10-2008
(1)

Ingrediente

3 foi dafin
piper si ienibahar boabe
marar
hrean
sfecla rosie

Mod de preparare

Varza se rade pe razatoarea mare;
Proporti: 1 kg. de varza = 1 si 1/2 linguri sare;

Se mai pun :
- 3 ( trei ) foi de dafin, piper si ienibahar boabe ( dupa gust! );
- Marar ( o legatura );
- 5 - 6 felii de hrean;
- O sfecla roaie mica, felii;

Apa cu sarea se fierbe si se pune peste varza, rece! ! ! !
Se pritoceste odata la 2 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

milkaela
•  14.10.2009 13:27:11

ce este ienibahar?:-s ....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)