Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)

Postat pe: 22-10-2008
(1)

Ingrediente

3 foi dafin
piper si ienibahar boabe
marar
hrean
sfecla rosie

Mod de preparare

Varza se rade pe razatoarea mare;
Proporti: 1 kg. de varza = 1 si 1/2 linguri sare;

Se mai pun :
- 3 ( trei ) foi de dafin, piper si ienibahar boabe ( dupa gust! );
- Marar ( o legatura );
- 5 - 6 felii de hrean;
- O sfecla roaie mica, felii;

Apa cu sarea se fierbe si se pune peste varza, rece! ! ! !
Se pritoceste odata la 2 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

milkaela
•  14.10.2009 13:27:11

ce este ienibahar?:-s ....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Varza Tocata la Butoias (de 5 Litri)