Varza se rade pe razatoarea mare; 
 Proporti: 1 kg. de varza = 1 si 1/2 linguri sare; 
 Se mai pun :
 - 3 ( trei ) foi de dafin, piper si ienibahar boabe ( dupa gust! ); 
 - Marar ( o legatura ); 
 - 5 - 6 felii de hrean; 
 - O sfecla roaie mica, felii; 
 Apa cu sarea se fierbe si se pune peste varza, rece! ! ! ! 
 Se pritoceste odata la 2 zile. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii