Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru

Postat pe: 17-09-2009
(0)

Ingrediente

Pentru 1 sticla de 750 ml :
500 g catei de usturoi, decojiti
1/3 lingura sare grunjoasa
3 crengute cimbru
500 ml ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.

Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.

Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.

Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Alte rețete de la lucia_bp

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru