Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru

Postat pe: 17-09-2009
(0)

Ingrediente

Pentru 1 sticla de 750 ml :
500 g catei de usturoi, decojiti
1/3 lingura sare grunjoasa
3 crengute cimbru
500 ml ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.

Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.

Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.

Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Usturoi Marinat-murat cu Aroma de Cimbru